Despre noi

UE SHOPPING a luat naștere în anul 2012, când ne-am dorit ca produsele italiene si cele germane de calitate, să ajungă în casele cât mai multor iubitori ai stilului de viață italian si german. A fost un pas important pentru noi, venit ca urmare a feedback-ul pozitiv primit din partea clienților din magazinele fizice, existente la acea vreme în Timisoara. Astăzi, rețeaua UE SHOPPING include 2 magazine fizice și un magazin online, și suntem în continuă expansiune.

Ne bucurăm să aducem brand-uri italiene, atât de cunoscute peste hotare, cât și în România, direct din țara de origine, calitatea produselor noastre fiind 100% italiană. Gustul autentic al băuturilor, al uleiurilor de măsline sau al sosurilor de paste, eficiența dovedită a produselor pentru curățenie casei, precum și dorința de a folosi produse de îngrijire personală de calitate sunt doar câteva dintre motivele pentru a cumpăra din UE SHOPPING. Toată lumea cunoaște brandurile Barilla, Rio Mare, Mulino Bianco, Lavazza, Matilde Vicenzi, Coppini, însă calitatea italiană este dovedită a fi net superioară față de produsele care se găsesc în magazinele tradiționale din țară. La fel se întâmplă și cu detergenții sau cosmeticele, Dash, Dixan, Chante Clair, Tesori D’Oriente. Este cea mai mare bucurie să putem oferi branduri noi excepționale, Quasar, Fiorillo, Dual Power, Smac, etc.

Avem promoții zilnice, încercăm astfel să fim cât mai aproape de dorințele clienților noștri. Nu lipsesc din magazinele UE SHOPPING produse dietetice: fără gluten, fără adaos de zahăr, cu fibre extra sau fără sare.

UE SHOPPING este o afacere de familie, în care o echipă tânără, ambițioasă și dedicată îți aduce cele mai bune produse din Italia si Germania în România, pentru ca tu să te bucuri de o experiență cât mai plăcută.

Îți mulțumim și te așteptăm la cumpărături!

Cu drag,
Echipa UE SHOPPING

Adresele si programul celor 2 de magazine:

GALERIA 1 STAND P25-P26 Orar 10.00-20.00

IULIUS MALL ETAJ 1 VIZAVI AUCHAN Orar 10.00-22.00

Adresele si programul celor 2 de magazine:

GALERIA 1 STAND P25-P26 Orar 10.00-20.00

IULIUS MALL ETAJ 1 VIZAVI AUCHAN Orar 10.00-22.00

ueshopping - about us banner 4
ueshopping - about us banner 3
ueshopping - about us banner 2
ueshopping - about us banner 1

Anterioară
Următoare